Прескочи
Безплатна доставка
14 дни право на връщане
Безплатна доставка
14 дни право на връщане
Безплатна доставка
14 дни право на връщане
Безплатна доставка
14 дни право на връщане
Безплатна доставка
14 дни право на връщане
Безплатна доставка
14 дни право на връщане
Защо да купите велосипед през зимата: 5 убедителни причини

Защо да купите велосипед през зимата: 5 убедителни причини

Повечето хора си купуват велосипед, едва когато забележат, че голяма част от обкръжението около тях се придвижват на две гуми. Други, от своя страна, чакат последните тенденции и си купуват велосипед по последен писък на вело модата. Ако не сте от тези хора и искате да се подготвите предварително за настъпващия пролетно-летен период, запознайте се с 5-те убедителни причини за купуване на велосипед през зимата.

1.Атрактивни оферти

Новият сезон е пред нас и миналогодишните модели велосипеди трябва да направят място за нещо ново. Магазините за велосипеди драстично намаляват цените, за да освободят място в складовете си. Възползвайте се от тази възможност и осигурете своя велосипед на ненадмината цена!  

2.Богат избор и наличност

Повечето хора все още се колебаят, но опитът показва, че когато първите слънчеви лъчи погъделичкат носа Ви и времето отново стане по-приветливо, започва голям наплив към магазините. Ето защо вече имате възможност да разгледате разнообразието от предложения и да намерите не само правилния модел, но и правилната височина на рамката. Може да видите как да определите правилния размер на рамката в блог поста ни "Перфектният размер на рамката". 

3. Без зимно работно време - винаги сме до Вас онлайн!

Leaders Bikes, като онлайн търговец на дребно, Ви позволява да купувате велосипеди от уюта на собствения си дом. Нашият онлайн магазин е отворен денонощно, така че не е нужно да излизате навън независимо от времето. Ако имате въпроси или нужда от помощ, нашата телефонна услуга е на разположение от понеделник до петък от 8:30 до 17:00 часа.  

4. Преглеждайте и сравнявайте необезпокоявани

В интернет можете да сравните велосипедите на спокойствие и тишина и да разглеждате до насита. Денонощно и почти навсякъде.       
Как си представяте, че изглежда Вашият мечтан велосипед? Спортувате ли? Искате MTB за офроуд терен или велосипед за ежедневно пътуване до работното място с пълно оборудване или класически градски велосипед с багажник? Отделете време да се информирате.

5.Започнете да се придвижвате с Вашия велосипед по-рано

Когато дойде пролетта и другите тепърва започват своето търсене, Вие вече се наслаждавате на пролетното слънце и правите първите си обиколки с новия си велосипед. А може би студеното време не Ви плаши или имате зимна екипировка, започнете по-рано Вашето приключение на две колела!

Количка 0

Количката е празна

Започнете пазаруването