Магазин Leader

Посетете нашия фирмен магазин в Пловдив и намерете идеалния велосипед за Вашите нужди.

Лидерът в българските велосипеди

Добре дошли в Leaders Bikes! Ние разполагаме с широка гама от електрически и стандартни велосипеди, включващи градски, трекинг, планински, сгъваеми и детски мoдели. Посетете нашия физически магазин, в който предлагаме цялостно обслужване – покупка и сервиз на велосипеди, както и велосипеди под наем.

Всички клиенти могат да тестват моделите в нашия физически магазин, а ако определен модел не е наличен, можем да го доставим директно до магазина без допълнителни разходи, което ви позволява да го видите и пробвате преди да купите.

Сервизно обслужване и поддръжка

Екипът от професионалисти на Leaders Bikes е посветен на поддържането на Вашите велосипеди в отлично състояние. Ние предлагаме разнообразие от услуги, за да отговорим на вашите нужди. Можете или да ни се обадите на 0882 452 860, за да запазите час за сервиз, или да посетите нашия магазин директно на ул. „Ясна поляна“ 4 (до Гребна база Пловдив). Моля, имайте предвид, че ако незабавният ремонт не е възможен, може да се наложи да оставите велосипеда си и да го вземете, след като е готов.

По-долу можете да разгледате нашата ценова листа за предлаганите услуги:

Ако имате необходимост от съдействие, извън посочените услуги, винаги можете да направите запитване към нас, за да проверим как можем да Ви асистираме. 

Посетете ни за професионална, надеждна поддръжка и ремонт на велосипеди. Вашият велосипед е в добри ръце с Leaders Bikes!

Велосипеди под наем

Искате да си купите електрически велосипед, но все още не сте пробвали да карате? Не сте взели колелото си, но искате да направите няколко обиколки на Гребната база? Планирате разходка в планината и искате да се насладите на карането на MTB? Очаквате приятели да ви дойдат на гости и искате да карате велосипеди заедно? Какъвто и да е случаят, Leaders Bikes има решение и велосипед под наем за вас! 

Предлагаме велосипеди не само за продажба, но и за краткосрочен и дългосрочен наем. Вижте нашите цени по-долу и ни посетете, за да изберете и вземете правилния велосипед за Вас:

Велосипеди на изплащане

Велосипедите, които предлагаме, могат да се бъдат закупени на изплащане с лизинг от TBI Bank. 

Насладете се на удобството от липсата на първоначална вноска, лесен процес на кандидатстване, изискващ само лична карта и телефонен номер, и бърз процес на одобрение. 

Лизинговият период е със срок от минимум 3 месеца, като изискването за минимална сума е 200 лева. Ние ще Ви помогнем в процеса на кандидатстване както в нашия физически магазин, така и чрез нашия онлайн магазин. 

Вземете своя мечтан велосипед сега, без това да е в тежест за текущия ви бюджет.