За нас

Кои сме ние

Ние сме „Лидер 96“ – фирма производител на електрически и обикновени велосипеди с повече от 1/4 век опит във велосипедната индустрия. Като дългогодишни „Лидери“ в бранша, имаме богат опит и високи постижения в обслужването на пазарите в Западна Европа. 

Нашата цел е да предоставим възможност на българския велосипедист – професионален, полупрофесионален или любител, да се докосне до западноевропейския стил и качество.

Готови сме да превърнем Вашето пътуване с велосипед в изживяване от ново поколение, а с иновативните и модерни дизайни, ще се движите със самочувствие на пътя.

Внимание към детайла

Технологии и дизайн

Пътят до крайните клиенти включва концептуално планиране, интегриране на цветове и графики в микса, разработка и тестване на прототипи, усъвършенстване на предпроизводствените модели и – накрая – производство.

Контрол на качеството

Постоянното провеждане на тестове е от решаващо значение за качеството на продукта. Екипът дава всичко от себе си, за да предостави на своите клиенти възможно най-безопасните и елегантни велосипеди. Електрическите велосипеди въвеждат още по-строги изисквания за тестване. Вътрешната ни лаборатория гарантира, че произведените от нас велосипеди отговарят на всички европейски стандарти и норми за качество

Опазване на околната среда

Всеки един процес в бояджийните ни цехове и в компанията ни е разработен с голяма отговорност към околната среда и обществото.

Нашата фабрика

Разположена в близост до гр. Пловдив фабриката ни оперира по иновативен модел заимстван от автомобилната индустрия, съобразно стандартите заложени в производство от световна класа (WCM). Годишният капацитет надвишава 250 000 електрически велосипеда. Производствените линии са последно поколение, операциите са напълно синхронизирани, а в края на линията получаваме напълно опакован електрически велосипед, готов за експедиране.

Нашият магазин

Посетете нашия физически магазин в гр. Пловдив, в който предлагаме цялостно обслужване – покупка и сервиз на велосипеди, както и велосипеди под наем.

На място може и да тествате и наличните велосипеди, а ако определен модел не е наличен, можем да го доставим директно до магазина без допълнителни разходи.

Вижте повече