Често задавани въпроси

Всичко, което искате да знаете:

ЧЗВ за нашия онлайн магазин и нашите велосипеди.

Как да поръчам?

Поръчайте бързо и лесно през нашия онлайн магазин, само с няколко клика. Не се изисква задължителна регистрация, необходимо е само да попълните данните за доставка. Наш служител ще се свърже с Вас за да финализираме поръчката.

Какъв е срокът за доставка и колко струва тя?

Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2 до 5 работни дни. Доставката на електрически и обикновени велосипеди е БЕЗПЛАТНА до всяка точка на България и се извършва с куриерска фирма ИН ТАЙМ.

Каква е политиката за връщане?

При нас Вие имате 14 дни право на връщане на неизползван продукт. Без въпроси! Необходимо е да попълните формуляр за връщане и да го приложите заедно с фактурата и касовата бележка. Ако поради някаква причина искате да върнете велосипеда, който сте поръчали, просто се свържете с нас по телефона или на имейл: info@leader96.com Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. Сумата за върнат продукт се възстановява по посочената във формуляра банкова сметка в 14 дневен срок.

Какви са методите за плащане?

Предлагаме няколко опции за плащане. Може да заплатите покупката си сигурно и защитено онлайн с банкова карта или при доставка с наложен платеж – в брой или чрез ПОС терминал на куриера. Ако избраният от Вас велосипед надхвърля бюджета Ви, то имате опция да направите покупка на изплащане чрезTBI Bank. Кандидатствайте онлайн, само с лична карта, а одобрението става за няколко минути.

Как да избера размер?

За да изберете правилния размер на велосипед, който да пасва най-добре на вашите нужди и предпочитания, погледнете таблиците с размери, публикувана на сайта или се запознайте с нашия блог пост "Перфектният размер на рамката: Намерете височината, която Ви подхожда!". Ако все още изпитвате несигурност по отношение на размера, свържете се с нас по телефона или на имейл: info@leader96.com

Каква е гаранцията на велосипедите?

Ние стоим зад качеството на нашите продукти. Всички наши велосипед идват с 2 години гаранция, осигуряваща спокойствие и надеждност. Вижте подробности тук.

Мога ли сам да сглобя велосипеда си?

За Ваше удобство, нашите велосипеди пристигат предварително сглобен на 98%, необходимо е само да регулирате и затегнете кормилото и седалката, а също и да монтирате педалите. Включените подробни стъпка по стъпка инструкции улесняват бързия завършителен монтаж, позволявайки Ви да се насладите на новия си велосипед възможно най-скоро. По-нагледно може да прегледате и нашите видеа за сглобяване на електрически велосипеди.

Къде мога да занеса този велосипед за поддръжка?

За поддръжка на Вашия велосипед, закупен от нас, можете да се доверите на повечето утвърдени велосипедни сервизи. Те са оборудвани да работят с нашите висококачествени механични компоненти, които са лесно достъпни на пазара. За електрическите компоненти, ние предлагаме директно обслужване, включително доставка на необходимите части и подробни инструкции за инсталиране.

Как се процедира при гаранционна рекламация?

В случай на гаранционна рекламация, можете да се свържете с нас по телефон или имейл, посочени в гаранционната карта. В зависимост от вида на повредата или дефекта, ние предлагаме няколко опции: изпращане на резервни части с инструкции за самостоятелен монтаж, покриване на разходите за ремонт в лицензиран сервиз близо до Вас, или безплатно връщане на велосипеда в нашия сервиз за ремонт или замяна.